Website x5 Evolution - WebSite Tasarlama Programı

Post oleh : FullDestek | Rilis : Temmuz 23, 2014 | Series :


Incomedia WebSite X5 Evolution

"Web Site Tasarlama Programı"

Incomedia WebSite X5, web tasarımına yeni başlayanlar için mükemmel bir web sitesi tasarım programıdır. İçerisinde web tasarımı hakkında hiç bir bilgisi olmayan kişilerin bile web sitesi yapmasını sağlayan entegre bir site sihirbazı barındırır. Bu sihirbaz site içerisindeki menülerden tutun da programla birlikte gelen yüksek kalitedeki tam 70 hazır site şablonundan istediğinizi seçmeye kadar her konuda size yardım eder ve sitenizi belki de tek satır kod yazmadan tamamlamanızı sağlar. Program 360 derece resim galerileri, gönderiler için mobil uygulama, kredi kartı ödeme seçenekleri, alışveriş sepetleri özellikleri haricinde Professional sürümü ile aynıdır.

Yazılım hiçbir şekilde programlama yeteneği istemiyor. Aynı zamanda yapım aşamasında kullanıcıyı yönlendiriyor. Her bir aşamada kullanıcının istediği sonuca ulaşması için yapması gereken işlemler gösteriliyor.

WebSite X5 ile hiçbir şekilde bir sayfa veya site limitlemesi yaşamıyorsunuz. Reklam ve önceden hazırlanmış kredi kartı ödeme sistemi gibi hazır özelliklerle en karmaşık işleri en basite indirebiliyorsunuz. 3 boyutlu tuş editörü, FTP motoru ve araçları, RSS besleyici ve çok dilli site hazırlamak için tasarlanmış araçlar kullanıcıları bekliyor. YouTube videoları ve flash animasyon ve galeriler, javascript uygulamaları kolayca siteye aktarılabiliyor. Hazırlanan bu sayfalar cep telefonları tarafından gezilebiliyor ve arama motorları tarafından kolaylıkla indeksleniyor.

Özellikler:
Kolay, Eksiksiz ve Profesyonel
Bir web sitesi oluşturmak için programcılık becerilerine gerek yoktur, tek ihtiyacınız bir fare!
Eş zamanlı olarak güncellenen çok sayıda önizlemeyle, tam olarak görsel sezgisel bir arayüzde çalışın.
WebSite X5, istediğiniz web sitesini tam olarak oluşturmanız için kullanım kolaylığını, esnekliği ve maksimum özelleştirme becerilerini garanti eder.
Tablet ve akıllı telefonlarda görüntülenebilir web siteleri oluşturmak. WebSite X5 tüm tarayıcı ve mobil cihazlarla uyumlu, garantili HTML5 kodlar üretir.
İyileştirilmiş Web siteleri; resim ve görüntü iyileştirme araçlı olağanüstü sayfalar sayesinde tarayıcılarla maksimum uyumluluk sağlar.

5 Adımda Web Sitesi:
WebSite X5'in başarısının sırrı karmaşık yazılım kullanmayı öğrenmeye zaman harcamak zorunda bırakmamasıdır: Yapmanız gereken tek şey çok kaliteli web sitelerini oluşturmak için 5 kolay adımı izlemektir. Her adım, en az çaba ile profesyonel sonuçlar elde etmeye yardımcı olmak için tasarlanmıştır.
Mevcut 1500 şablondan bir tasarım seçin veya sıfırdan yeni bir tane oluşturun.
İstediğiniz tüm sayfaları ekleyerek, sitenin yapısını oluşturun.
İçeriğinizi ekleyin: Metin, resim, video, resim galerileri, haritalar, sosyal ağ düğmeleri veya diğer nesne çeşitleri.
Birçok gelişmiş özellik sayesinde benzersiz ve profesyonel sayfalarınız olsun: Çevrimiçi mağazalar, bloglar, RSS beslemeleri, üye alanları, çoklu dil siteleri, vb...
Ve sonunda dahili FTP motoru kullanarak web sitenizi çevrimiçi olarak yayınlayın.

"Hepsi Bir Arada" Çözüm:
Zaman ve emek tasarrufu: WebSite X5 göz alıcı ve tam kapsamlı web siteleri oluşturmak için gereken her şeyi içerir. Her iş için belirli bir araç var: Resim ve video düzenleme, buton oluşturma ve otomatik menü yapmaktan dahili FTP motoru ile çevrimiçi çalışmaya kadar. Başka bir yazılım gerekmez - WebSite X5'te hepsi var.
Web siteniz için bazı ekstra fikirler arıyorsanız o zaman WebSite X5 yardımcı olabilir: 6000'den fazla özel ve telif ücretsiz resim, düğme ve grafik kütüphaneleri, kullanıma hazır pencere öğeleri galerisi ve çok daha fazlası için göz atın.
Tercih ettiğiniz web sağlayıcıyla çalışabilirsiniz, ama hatırlatmak isteriz ki, WebSite X5 web domain kayıdı ve 30 Gb alanı ücretsiz olan web sağlayıcınız (hosting) içeriyor, üstelik herhangi bir ek ücret ödemeden.
WebSite X5 istediğiniz web sitesini tam olarak oluşturmanız için kullanım kolaylığını, esnekliği ve maksimum özelleştirme becerilerini garanti eder.
WebSite X5 ile web sitesi oluşturmak gerçekten çocuk oyuncağı!



Incomedia WebSite X5 Evolution v10.1.10.54 Multilingual Full İNDİR


normal indir

google+

linkedin